חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בראוניז ללא גלוטן ופרווה

בראוניז גם טעימים וגם מתאימים לכוווולם ||| הפעם בראוניז בלי חמאה ובלי קמח ||| אותה עוגה אבל פרווה ותתאים לרגישים ללקטוז וכן לרגישים לגלוטן ||| מתכון קל להכנה ומהיר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בראוניז Brownies (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים (תבנית 20X20)

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים XL בטמפרטורת חדר
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 6 כפות שמן זית עדין* (או שמן קוקוס)
  • 3 כפות קורנפלור

אופן הכנה

  1. בקערה להמיס במיקרוגל את השמן עם השוקולד ולערבב
  2. להוסיף את הסוכר ולערבב היטב
  3. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב אחרי כל ביצה
  4. להוסיף הקקאו והקורנפלור ולהטמיע לעיסה חלקה ללא גושים
  5. לחמם תנור ל- 180 מעלות
  6. נרפד תבנית עם נייר אפייה
  7. נמלא התבנית המרופדת עם העיסה הרכה ולישר
  8. נכניס לאפייה של 20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש

תיאבון

* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו שומן בריא יותר ופחות שומן כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *