בראוניז גם טעימים וגם מתאימים לכוווולם ||| הפעם בראוניז בלי חמאה ובלי קמח ||| אותה עוגה אבל פרווה ותתאים לרגישים ללקטוז וכן לרגישים לגלוטן ||| מתכון קל להכנה ומהיר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (תבנית 20X20)
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ביצים XL בטמפרטורת חדר
- 2 כפות אבקת קקאו
- 6 כפות שמן זית עדין* (או שמן קוקוס)
- 3 כפות קורנפלור
אופן הכנה
- בקערה להמיס במיקרוגל את השמן עם השוקולד ולערבב
- להוסיף את הסוכר ולערבב היטב
- להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב אחרי כל ביצה
- להוסיף הקקאו והקורנפלור ולהטמיע לעיסה חלקה ללא גושים
- לחמם תנור ל- 180 מעלות
- נרפד תבנית עם נייר אפייה
- נמלא התבנית המרופדת עם העיסה הרכה ולישר
- נכניס לאפייה של 20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש
תיאבון
* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו שומן בריא יותר ופחות שומן כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו