מתכון: ממתק פיסטוק שוקולד ללא גלוטן

מתכון שאתם עומדים להתמכר אליו ||| כמה פשוט ככה טעים ||| בריא, טבעי וללא גלוטן ||| פשוט מעדן או ממתק פיסטוק ושוקולד, שתי דקות הכנה, ים של הנאה צרופה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ממתק שוקולד ופיסטוק חלבי (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים

  • 300 גרם פיסטוק טבעי מקולף
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 400 גרם חלב מרוכז ממותק

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. לבסיס: טוחנים במעבד מזון את הפיסטוק כך שיישאר גרגירי (לא להפוך אותו לאבקה)
  2. הוסיפו שמן הקוקוס וכף אחת מהחלב המרוכז לקערת מעבד המזון והפעילו שוב עד קבלת מרקם של בצק פירורי
  3. רפדו תבנית 20X20 בנייר אפייה
  4. העבירו את בצק הפיסטוק לתבנית וישרו בגובה שווה
  5. הכניסו למקפיא ל-15 דקות
  6. לשכבת השוקולד: בסיר קטן לחמם את השוקולד ושאר החלב המרוכז על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס
  7. ערבבו כל הזמן לקבלת תערובת אחידה צמיגה וגמישה
  8. מוציאים התבנית מהמקפיא
  9. שופכים את בלילת השוקולד מעל בסיס הפיסטוק
  10. מיישרים לשכבה אחידה
  11. מפזרים עוד קצת פיסוק קצוץ מעל שכבת השוקולד
  12. מכניסים למקרר להתייצבות וחותכים לקוביות קטנות

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: