מתכון שאתם עומדים להתמכר אליו ||| כמה פשוט ככה טעים ||| בריא, טבעי וללא גלוטן ||| פשוט מעדן או ממתק פיסטוק ושוקולד, שתי דקות הכנה, ים של הנאה צרופה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים
- 300 גרם פיסטוק טבעי מקולף
- 1 כף שמן קוקוס
- 200 גרם שוקולד מריר
- 400 גרם חלב מרוכז ממותק
אופן הכנה
- לבסיס: טוחנים במעבד מזון את הפיסטוק כך שיישאר גרגירי (לא להפוך אותו לאבקה)
- הוסיפו שמן הקוקוס וכף אחת מהחלב המרוכז לקערת מעבד המזון והפעילו שוב עד קבלת מרקם של בצק פירורי
- רפדו תבנית 20X20 בנייר אפייה
- העבירו את בצק הפיסטוק לתבנית וישרו בגובה שווה
- הכניסו למקפיא ל-15 דקות
- לשכבת השוקולד: בסיר קטן לחמם את השוקולד ושאר החלב המרוכז על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס
- ערבבו כל הזמן לקבלת תערובת אחידה צמיגה וגמישה
- מוציאים התבנית מהמקפיא
- שופכים את בלילת השוקולד מעל בסיס הפיסטוק
- מיישרים לשכבה אחידה
- מפזרים עוד קצת פיסוק קצוץ מעל שכבת השוקולד
- מכניסים למקרר להתייצבות וחותכים לקוביות קטנות
בתיאבון