חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אורז רימון והפתעות

מנה שמוסיפה טעם, בריאות וצבע לכל שולחן ||| אורז שהוא תוספת אהובה בבתים רבים במחוזותינו, מקבל שדרוג למנה מיוחדת, צבעונית וחגיגית ||| טוויסט מעניין לאורז עם גרגירי רימון עשירים בנוגדי חמצון, טופו עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים, ושקדים המספקים שומנים בריאים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אורז טופו ועוד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים:

שלבי הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה, עד שהוא תפוח ומוכן
  2. מסננים ומניחים בקערה גדולה
  3. חותכים את הטופו לקוביות קטנות
  4. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את הטופו עד להזהבה מכל הצדדים
  5. מוסיפים את הסילאן, רוטב הסויה וכל התבלינים, מלבד המלח ופלפל
  6. מערבבים היטב, וממשיכים בטיגון 2-3 דקות נוספות, על מנת שהטופו יספוג את הטעמים
  7. מוסיפים לקערת האורז את קוביות הטופו המתובל ומערבבים היטב
  8. מוסיפים את השקדים, גרגירי רימון ובצל ירוק
  9. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות
  10. להגשה: מפזרים על הכול פרוסות שקדים וגרגירי רימון לקישוט

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *