עוגיות תפוצ'יפס אלה הן עוגיות שוקוצ'יפס הטעימות והמרתקות ביותר שתאפו ותאכלו אי פעם ||| אין להן טעם של תפוחי אדמה כי התפוצ'יפס מוסיפים טעם שמשתלב בצורה מושלמת עם השוקולד המריר, ומוסיפים צבע משגע לעוגייה ||| אבל זה המרקם שהופך אותם לבלתי ניתנים לעמוד בפניהם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (36 עוגיות)
- 320 גרם קמח
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית מלח
- 240 גרם חמאה רכה מאוד ללא מלח
- 200 גרם סוכר לבן
- 220 גרם סוכר חום בהיר
- 1 ביצה L
- 2 כפות חלב
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כוסות תפוצ'יפס כתוש גס
- 200 גרם שוֹקוֹלד צ'יפס מריר
אופן הכנה
-
- בקערה מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקבלת תערובת אחידה
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
- מוסיפים את הביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה וקבלת תערובת חלקה
- מוסיפים חלב ותמצית וניל וממשיכים לערבב להטמעה
- מערבבים פנימה בעזרת מרית את שבבי התפוצ'יפס ושוקולד צ'יפס עד שהם מתאחדים
- מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבב פנימה עם מרית עד שהקמח נעלם והבצק מתאחד
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים את הבצק כ-30 דקות, או עד שהוא מוכן לאפייה. הערה: אפשר להשתמש בבצק מיד אם ממהרים, אבל עדיף להמתין
- מחממים תנור ל- 190 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
- חולצים מהבצק מנות בכף ומסדרים ברווחים על תבנית האפייה המוכנה. טיפ: יש לשים לב להשאיר מרווחים באופן שווה, מכיוון שהבצק יתפזר בעת האפייה
- אופים כ- 12 דקות, עד שקצוות העוגיות משחימים קלות
הגשה
מצננים על התבנית כ-5 דקות, לפני שמוציאים את העוגיות לרשת לצינון מלא. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הניחו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…