כיסונים הם מאכל פופולארי בכל רחבי תבל וסיפרנו עליהם רבות ||| כיסונים נהוג לבשל, לאפות ואף לטגן אבל הפעם הכיסונים אפויים ופחות שמנים ||| ניתן למלא כיסונים כמעט עם כל מה שאוהבים בין אם זה חלבונים צמחיים או בשריים ובין אם אלה ירקות בשילוב כזה או אחר || הפעם מתכון לכיסונים עם מלוי של שלושה סוגי גבינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (24 יחידות)
לבצק
- 3 כוסות קמח לבן
- 100גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 1כפית אבקת אפיה
למלית
- 200 גרם גבינה בולגרית
- 50גרם גבינת קשקבל מגורדת
- 1 ביצה XL
- 2כפות גבינת קוטג'
לזיגוג
אופן הכנה
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, חמאה, אבקת אפייה ומלח עד קבלת תערובת פירורית
- מוסיפים בהדרגה את המים והשמן וממשיכים לערבל עד שהבצק מתאחד
- מקררים את הבצק כשעה במקרר
- בקערה גדולה מערבבים את מצרכי המלית עד קבלת מחית אחידה נוחה לעבודה
- מרדדים את הבצק לעלה דק
- בעזרת כוס גדולה קורצים עיגולים
- שמים כפית של מלית במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי לקבלת כיסונים בצורת סהר
- מהדקים את הקצוות ביד או בעזרת מזלג לקבלת דוגמא יפה
- מחממים תנור ל- 170 מעלות
- מסדרים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- מורחים בבלילת ביצה ומפזרים שומשום
- אופים במשך 30 דקות עד הזהבה יפה ושחומה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…