חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כיסוני שלוש גבינות

כיסונים הם מאכל פופולארי בכל רחבי תבל וסיפרנו עליהם רבות ||| כיסונים נהוג לבשל, לאפות ואף לטגן אבל הפעם הכיסונים אפויים ופחות שמנים ||| ניתן למלא כיסונים כמעט עם כל מה שאוהבים בין אם זה חלבונים צמחיים או בשריים ובין אם אלה ירקות בשילוב כזה או אחר || הפעם מתכון לכיסונים עם מלוי של שלושה סוגי גבינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כיסוני בצק ביתיים (צילום דני בר)

מצרכים (24 יחידות)

לבצק

  • 3 כוסות קמח לבן
  •  100גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  •  1כפית אבקת אפיה

למלית

לזיגוג

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, חמאה, אבקת אפייה ומלח עד קבלת תערובת פירורית
  2. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן וממשיכים לערבל עד שהבצק מתאחד
  3. מקררים את הבצק כשעה במקרר
  4. בקערה גדולה מערבבים את מצרכי המלית עד קבלת מחית אחידה נוחה לעבודה
  5. מרדדים את הבצק לעלה דק
  6. בעזרת כוס גדולה קורצים עיגולים
  7. שמים כפית של מלית במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי לקבלת כיסונים בצורת סהר
  8. מהדקים את הקצוות ביד או בעזרת מזלג לקבלת דוגמא יפה
  9. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  10. מסדרים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
  11. מורחים בבלילת ביצה ומפזרים שומשום
  12. אופים במשך 30 דקות עד הזהבה יפה ושחומה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *