חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס ללא סוכר וללא גלוטן

קינוח נהדר למי שמחפש קינוח או חטיף בריא יותר שמתאים למגבלות תזונתיות ||| המאפינס עלולים להיות מעט דחוסים יותר בגלל היעדר גלוטן, אך שימוש בקמחים מתאימים ובתחליפי מרקם יכול לעזור ||| מאפינס שמכילים פחות פחמימות ולכן מתאימים לדיאטה דלת פחמימות (כמו קטוגנית) או לא.נשים עם רגישות לגלוטן, סוכרת, או דיאטה מיוחדת ||| ערבוב יתר עלול לפגוע במרקם ועל כן ערבבו את הבלילה רק עד שהתערובת אחידה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס בריאות מתוקים (צילום Pixabay)

מצרכים

שדרוג

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס מסיליקון או כוסיות מאפינס מנייר אפייה
  2. הכנת תערובת היבשים: בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח לקבלת תערובת אחידה
  3. הכנת בלילת המצרכים הנוזליים: בקערה נפרדת מקציפים את הביצים, חלב (מהסוג שבחרנו), שמן קוקוס (או חמאה מומסת), תמצית וניל וממתיק עד להשגת בלילה חלקה והומוגנית
  4. הרכבת הבצק: מוסיפים את בלילת הביצים לקערת תערובת היבשים ומערבבים עם מרית או בְּלֶנְדֶּר יד עד שמתקבלים תערובת אחידה וללא גושים
  5. שדרוג: אפשר להוסיף את השוקולד צ'יפס ללא סוכר ו/או שידרוגים שבחרתם ולערבב היטב
  6. יוצקים את הבצק לתבניות המאפינס, כשממלאים אותם עד 3/4 מהקיבולת של הכוסיות
  7. אופים 18-20 דקות או עד הכנסת קיסם במרכז והוא יוצא נקי
  8. נותנים למאפינס להתקרר כמה דקות לפני שמוציאים אותם מהתבנית

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *