חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפה תפוחי אדמה לטבעונים

צ'יפס ביתי כבר כיכב אצלנו כאן ||| פרוסות תפוחי אדמה הם קסם מנחם לכל עת ולצד כל מנה עיקרית או אפילו סתם כחטיף עם בירה ||| במתכון יש כמה טיפים שעושים את ההבדל: תנור לוהט ונייר אפייה לח הם שניים מהם ||| שמן זית או טחינה עם כל תיבול שאוהבים יחברו אתכם לטעמי התפודים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפה תפוחי אדמה לטבעונים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שדרוג

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  2. על תבנית אפייה מעט לחה מצמידים נייר אפיה
  3. פורסים את תפוחי האדמה דק דק במעבד מזון או פורס ידני טוב
  4. בקערה גדולה שמים את פרוסות תפוחי האדמה עם שמן הזית (או טחינה), מלח וכל שדרוג שבחרתם (פטרוזיליה, פלפל השחור, צ'ילי ובצל קצוץ)
  5. מערבבים היטב עם שתי כפות, כדי לצפות את כל הפרוסות בשמן מתבל בשני הצדדים
  6. פורסים ומשטחים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית המרופדת בנייר אפייה
  7. מניחים מעל את ענפי הרוזמרין
  8. מכניסים לתנור הלוהט, ומנמיכים לטמפרטורה של 180 מעלות
  9. אופים 45-50 דקות, עד השחמה במידה שאוהבים
  10. מגישים לצד מה שבחרתם להגיש (שמנת, אשל וכו') וכוס בירה קרה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *