מתכון: פרחי כרובית מטוגנת על מצע טחינה ירוקה

אחוה מציעה מתכון קיץ של מנה טעימה כמו במסעדות ||| כרובית מטוגנת על מצע טחינה ירוקה ||| פרחי כרובית טרייה מצופים בפירורי לחם ומטוגנים קלות בשמן, מונחים על טחינה ירקרקה בטעם מסורתי ומקושטים בעגבנייה ופרוסות שקדים ||| מתכון קל להכנה, מתאים לארוחת צהרים או כמנת ביניים וכתוספת לזוג או למשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פרחי כרובית מטוגנת על מצע טחינה ירוקה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

למצע הטחינה

לקישוט

שלבי הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר וחולטים את פרחי הכרובית 3-4 דקות. מסננים מהמים
  2. בקערה מערבבים את הביצים והמלח
  3. מכינים צלחת עמוקה עם פירורי הלחם
  4. טובלים את פרחי הכרובית בביצה ולאחר מכן מצפים אותם בפירורי לחם
  5. בסיר עם שמן מטגנים את פרחי הכרובית המצופים עד שהם זהובים למראה
  6. מוצאים מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג
  7. הכנת הטחינה הירוקה: בקערה שמים טחינה, לימון, פטרוזיליה, מים ומלח וטוחנים בעזרת בְּלֶנְדֶּר מוט
  8. הרכבת המנה: בצלחת הגשה משטחים טחינה ירוקה בנדיבות ומסדרים מעליה את פרחי הכרובית המטוגנים
  9. קוצצים עגבנייה, בצל סגול ופטרוזיליה ומפזרים מעל פרחי הכרובית
  10. מפזרים על הכול פרוסות שקדים לקישוט ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *