חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט טופו וכרובית טבעוני

סלט בריא ועשיר בטעמים לא שגרתיים שיעשו לכם את הכרובית והטופו למדהימים ||| ארוחה צמחונית וטבעונית למחפשים קצת ריענון וחידוש במטבח ||| טעמים של המזרח ושל המערב בצלחת אחת עשירה כל טוב וטעם ||| הרבה מצרכים ותבלינים והכנה קלה וקצרה יעשו לכם את היום ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט טופו וכרובית (צילום דני בר9

מצרכים (2-3 מנות)

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 220 מעלות
  2. חותכים את הכרובית לפרחים
  3. בקערה גדולה, מערבבים את פרחי הכרובית עם שמן הזית ומפזרים את פרחי הכרובית על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  4. מפזרים מעל מלח לפי הטעם
  5. אופים במצב גריל כ- 25 דקות, עד להזהבה
  6. הכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים יחד את רסק העגבניות, רוטב הסויה, חומץ האורז, רוטב הויסין, רוטב הצ'ילי, שמן השומשום והסוכר לקבלת בלילה אחידה
  7. במחבת גדולה או ווק, מוסיפים 1 כף שמן זית
  8. מוסיפים את הצ'ילי היבש, שום, ג'ינג'ר ובצל ירוק ומטגנים 30-40 שניות תוך ערבוב עד שהם רק ריחים
  9. מוסיפים את הכרובית והטופו ויוצקים עליהם את הרוטב. יש להוסיף למחבת בזהירות כדי לצפות את פרחי הכרובית ברוטב. אם הרוטב מעט דק, ממשיכים לערבב עוד דקה-שתיים עד שהוא מסמיך יותר
  10. מתקנים את התיבול במלח אם צריך

הגשה

מעבירים הכול לצלחת הגשה גדולה. מפזרים מעל את השומשום והבצל ירוק ומגישים לצד אורז.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *