חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות פרג אוסטריות Mohnzelten

עוגיות שמכונות אוהלי פרג Mohnzelten ומקורן ממערב לבירה האוסטרית וינה ||| עוגיות שהן מומחיות של אזור וולדווירטלר Waldviertler ||| הייחוד שלהן הוא הרכב הבצק וכמובן כמות הפרג המכובדת פאר המטבח האוסטרי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות פרג אוסטריות (צילום דני בר)

מצרכים (15 עוגיות 110 גרם כל אחת)

לבצק

מלית

אופן הכנה

  1. הכנת בצק תפוחי האדמה: בקערה מערבבים את הקמח חלב ושמרים ונותנים לבלילה לתפוח עד הכפלת נפח
  2. מבשלים את תפוחי האדמה
  3. קולפים את תפוחי האדמה ומרסקים לקבלת פירה
  4. מאחדים בין הבצק והפירה לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. הערה: אם הבצק רך מדי יש להוסיף קמח
  5. הכנת המילוי: מחממים את החמאה, ומערבבים פנימה את שאר מצרכי המלית
  6. מתבלים את תערובת המילוי ברום, קינמון וצימוקים לפי הטעם ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. אם המילוי רך מדי יש לתקן עם פירורי לחם
  7. יוצרים מהבצק גליל
  8. חותכים את הבצק ל- 15 חתיכות שוות
  9. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  10. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  11. יוצרים מכל נתח בצק, דיסק שטוח
  12. מניחים כף גדולה של מלית הפרג במרכז דיסק הבצק
  13. סוגרים את הבצק סביב המלית לקבלת כופתאות עבות ותפוחות
  14. משטחים את הכופתאות ומניחים אותם בתבנית האפייה המרופדת
  15. אופים כ- 15 דקות עד קבלת גוון חום זהוב

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *