חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק פטריות טבעוני

מרק פטריות לרוב יקבל עושר טעמים עם תוספת של שמנת או חלב ||| רוטבי שמנת איטלקיים עתיקים נקראו סלסה קולה Salsa colla וצרפתיים שנקרא בשמל Béchamel הם חלק ממרק עם פטריות כבר מאות שנים ||| מרק הפטריות תפס מקום של כבוד בלב המטבח האמריקאי עם קופסאות השימורים של מרקי קמפבל Cream of Mushroom Soup שיצא לשוק בשנת 1934 ||| הפעם מתכון לצמחונים וטבעונים ללא חלב מן החי אבל הטעם נשמר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק פטריות טבעוני (צילום סילביה גולן)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים את שמן הקוקוס
  2. מוסיפים את פרוסות הפטריות, בצל ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שקיפות הבצל
  3. מוסיפים את קמח הטפיוקה וממשיכים לערבב
  4. מוסיפים לסיר את ציר הירקות ואת חלב שיבולת השועל, מלח ופלפל ומערבבים
  5. מבשלים עד שכל המצרכים מתאחדים למרק אחיד וריחני

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *