פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר מהבלוג המרכיב הסודי, מציעים מתכון למאכל מנחם וטעים לכל בני המשפחה ||| מתכון פשוט וקל להכנת פנקייק תפוחים ||| מתכון שמומלץ להכין יחד עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית מהנה ולהגיש כארוחת בוקר או ערב לצד פירות טריים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (10 יחידות)
- 2 כוסות קמח
- 10 גרם אבקת אפייה
- 1/4 כוס שמן או חמאה מומסת
- 1 כוס מיץ תפוח-עץ פרימור
- 3/4 כוס חלב או חלב צמחי
- 2-3 כפות סוכר
- קורט מלח
- 1/2 כפית קִנָּמוֹן (לא חובה)
- 2 ביצים L
לטיגון
- מעט שמן
להגשה
- סירופ מייפל או דבש או ריבה או ממרח שוֹקוֹלד או מה שאוהבים
- שבבי פיסטוק
- פרוסות תפוח-עץ
אופן הכנה
- בקערה טורפים היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים
- מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק
- יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת
- מטגנים על להבה בינונית עד להזהבה יפה של צד אחד
- הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה בצד השני
- עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת
- מגישים את הפנקייק עם סירופ מייפל או תוספת אחר שאוהבים
- מפזרים מעל שבבי פיסטוק ופרוסות תפוחי עץ
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite