חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פנקייק תפוח-עץ

פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר מהבלוג המרכיב הסודי, מציעים מתכון למאכל מנחם וטעים לכל בני המשפחה ||| מתכון פשוט וקל להכנת פנקייק תפוחים ||| מתכון שמומלץ להכין יחד עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית מהנה ולהגיש כארוחת בוקר או ערב לצד פירות טריים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פנקייק תפוחים (צילום אולגה טוכשר)

מצרכים (10 יחידות)

לטיגון

  • מעט שמן

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים
  2. מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק
  3. יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת
  4. מטגנים על להבה בינונית עד להזהבה יפה של צד אחד
  5. הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה בצד השני
  6. עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת
  7. מגישים את הפנקייק עם סירופ מייפל או תוספת אחר שאוהבים
  8. מפזרים מעל שבבי פיסטוק ופרוסות תפוחי עץ

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *