חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצות טופו אפויות

טופו הוא חלבון חשוב לצמחונים וטבעונים וגם קרניבורים יכולים לאהוב כי הוא סופח כל טעם שתאהבו ||| כתבו על טופו וגם פרסמנו מתכונים רבים כאן החל מפלאפל על בסיס טופו ועד תבשיל טופו בבירה ||| הפעם קציצות על בסיס טופו עם הרבה טעם ותיבול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצות עדשים וטופו טבעוניות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים {2 מנות)

להברשה

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את התבנית
  2. בקערה גדולה מפוררים את הטופו
  3. קוצצים לתוך הקערה את הפלפל והקישוא דק דק (בפומפייה או במעבד מזון)
  4. מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה ומערבבים בידיים לאחידות
  5. יוצרים קציצות מהודקות בעזרת ידיים מעט רטובות, ומסדרים בתבנית המרופדת. מברישים את הקציצות בעדינות במעט שמן זית. הערה: הקציצות קצת עדינות, ויהיו רכות ונימוחות לאחר האפיה
  6. אופים 20-25 דקות עד שהקציצות מזהיבות

הגשה

לצד סלט ירקות ו/או אורז או פירה תפוח-אדמה.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *