מנת פלפל עם טוויסט עתיר חלבון ||| מנה שתהפוך את ארוחת הצהריים למזינה ומאוזנת עם חלבונים, פחמימות וירקות ||| שילוב של טעמי המזרח התיכון עם טוויסט מהמזרח הרחוק בכפיפה אחת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 350 גרם טופו
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 5 שיני שום
- 1 בצל קטן חתוך לקוביות
- 1 כפית מלח
- 1 כף כמון
- ½ כוס פירורי לחם או פירורי פנקו
להגשה
- סלט קצוץ / סלט טחינה /ירקות אנטיפסטי צלויים
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את הטופו עם עשבי התיבול, הבצל והשום
- מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים ופירורי הלחם או פנקו
- לשים עד לקבלת תערובת אחידה
- מניחים בצד כ־20 דקות להתייצבות
- יוצרים כדורים בידיים ומטגנים בשמן עמוק
- מעבירים לאחר הטיגון לצלחת מרופדת בנייר סופג
הגשה
מסדרים את כדורי הפלאפל על מגש לצד אנטי-פסטי ירקות או סלט ירקות וטחינה. ניתן כמובן גם להניח בתוך פיתה עם תוספות שאוהבים.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון