חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פלאפל טופו

מנת פלפל עם טוויסט עתיר חלבון ||| מנה שתהפוך את ארוחת הצהריים למזינה ומאוזנת עם חלבונים, פחמימות וירקות ||| שילוב של טעמי המזרח התיכון עם טוויסט מהמזרח הרחוק בכפיפה אחת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תוכן כדורי פלאפל מתובלים (צילום דני בר)

מצרכים

להגשה

  • סלט קצוץ / סלט טחינה  /ירקות אנטיפסטי צלויים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את הטופו עם עשבי התיבול, הבצל והשום
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים ופירורי הלחם או פנקו
  3. לשים עד לקבלת תערובת אחידה
  4. מניחים בצד כ־20 דקות להתייצבות
  5. יוצרים כדורים בידיים ומטגנים בשמן עמוק
  6. מעבירים לאחר הטיגון לצלחת מרופדת בנייר סופג

הגשה

מסדרים את כדורי הפלאפל על מגש לצד אנטי-פסטי ירקות או סלט ירקות וטחינה. ניתן כמובן גם להניח בתוך פיתה עם תוספות שאוהבים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *