חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פריטטה מתובלת

סיפרנו כאן את סיפורה המעניין של הפריטטה Frittata ||| בנוסף יש אצלנו מספר מתכוני פריטטה כמו פריטטה עולש או פריטטה כשר לפסח ||| כידוע פריטטה הוא מאכל קל להכנה ואהוב בשלל גרסאות ומתכונים ||| הפעם פריטטה עשירה בתוכן ובתיבול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פריטטה Frittata (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

שלבי הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות
  2. בסיר קטן מכסים במים את קוביות תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות נוספות
  3. טועמים קובית תפוח אדמה על מנת לבדוק אם תפוחי האדמה התבשלו ואח"כ מסננים מהמים
  4. מחממים היטב מחבת Non Stick רחב, מוסיפים שתי כפות שמן זית ותפוחי אדמה שבישלנו מבעוד מועד
  5. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה 3-4 דקות ומוסיפים את הפלפל למחבת
  6. מטגנים 3-4 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה מזהיבים והפלפל מתרכך קצת אבל לא לגמרי נבול
  7. מסננים את הנוזלים ומעבירים את התכולה לקערה
  8. בקערה מערבבים את הביצים, תיבול לקציצות דורות, ביצים, שמנת מתוקה, מלח ופלפל וטורפים לבלילה אחידה
  9. מנקים את המחבת ומחזירים ללהבה. מחממים את המחבת עד שהיא לוהטת, מחלישים את הלהבה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת בלילת הביצים
  10. מטגנים תוך כדי ערבוב כדקה ומוסיפים את תפוחי האדמה והפלפלים מעל
  11. מחלישים את הלהבה ומכסים, או מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
  12. אופים 10 דקות או עד למידת העשייה הרצויה לכם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *