חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פריטטה של מצות וירקות

סולתם ורינת צדוק מציעים מתכון לפסח ||| מתכון של פְריטָּטָה Frittata שהיא מאכל מטוגן על בסיס ביצים מהמטבח האיטלקי ומהמטבח הספרדי, ודומה לאומלט מהמטבח הצרפתי ||| פריטטה לפסח כמובן על בסיס ביצים ומצות עם הרבה ירק ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פריטטה של מצות וירקות. (צילום גל בן זאב)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. חותכים את האספרגוס לשניים, קוצצים את הירוקים
  3. קולפים פרוסות דקות של זוקיני בעזרת קולפן
  4. מרסקים את המצות לחתיכות גסות
  5. בקערה טורפים את הביצים. מוסיפים 1/2 כוס מים ואת הירוקים, אספרגוס, מצות ומערבבים לאיחוד ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי
  6. בסיר בעל ידיות שמתאימות לתנור, מחממים שמן זית
  7. יוצקים את התערובת ומסדרים את רצועות הזוקיני מעל
  8. מפזרים מעט שומשום וזעתר לקישוט
  9. מכסים את הסיר ומבשלים כ-3 דקות
  10. מכניסים לתנור לעוד 3-4 דקות לקבלת גוון זהוב.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *