חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פילה מוסר בקראסט פיסטוק

דג לבן כמו מוסר עם ציפוי עשיר ומעשיר ||| מנה ים תיכונית מאוזנת של דג ים טרי ושעועית עשירה בטעם ||| תיבול עשיר ומגוון של מיטב המטבח הים תיכוני על צלחת אחת ||| עדיף פילה דג מוסר אבל מתכון מתאים גם לדגי ים אחרים לא פחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פילה מוסר (צילום דני בר)

מצרכים

לקראסט

לתבשיל השעועית

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את מצרכי הקראסט לקבלת מרקם משחתי אחיד
  2. עוטפים את פילה הדג בקראסט
  3. צורבים את הפילה במחבת, שחוממה מראש, עם שמן זית כ- 5 דקות
  4. מחממים תנור ל- 180מעלות
  5. מכניסים את הדג לתנור להמשך אפייה בתנור במשך כ- 10 דקות נוספות
  6. במחבת נפרדת, שמים שמן זית ואת כל המצרכים לתבשיל השעועית, מלבד רוטב הסויה
  7. מקפיצים על להבה גבוהה 4-5 דקות
  8. מוסיפים את רוטב הסויה
  9. מסדרים מצע של תבשיל השעועית על צלחות
  10. מניחים נתח דג וסוחטים מעל לימון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *