דג לבן כמו מוסר עם ציפוי עשיר ומעשיר ||| מנה ים תיכונית מאוזנת של דג ים טרי ושעועית עשירה בטעם ||| תיבול עשיר ומגוון של מיטב המטבח הים תיכוני על צלחת אחת ||| עדיף פילה דג מוסר אבל מתכון מתאים גם לדגי ים אחרים לא פחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 חתיכות פילה דג ים (מוסר)
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח
- מעט פלפל
לקראסט
לתבשיל השעועית
- 500 גרם שעועית ירוקה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית שום כתוש
- מעט שמן שומשום
- קורט מלח
- מעט פלפל
- 2 כפות שומשום לבן
- ¼ כוס רוטב סויה
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את מצרכי הקראסט לקבלת מרקם משחתי אחיד
- עוטפים את פילה הדג בקראסט
- צורבים את הפילה במחבת, שחוממה מראש, עם שמן זית כ- 5 דקות
- מחממים תנור ל- 180מעלות
- מכניסים את הדג לתנור להמשך אפייה בתנור במשך כ- 10 דקות נוספות
- במחבת נפרדת, שמים שמן זית ואת כל המצרכים לתבשיל השעועית, מלבד רוטב הסויה
- מקפיצים על להבה גבוהה 4-5 דקות
- מוסיפים את רוטב הסויה
- מסדרים מצע של תבשיל השעועית על צלחות
- מניחים נתח דג וסוחטים מעל לימון
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון