חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דגים ממולאים בעשבים ועוד

סולתם ורינת צדוק מציעים מתכון לפסח ||| דגים כמנהג פסח אבל עם תיבול וטעמים לא מקובלים ומיוחדים ||| מתכון לשתי מנות דג לברק טרי עשיר בכל טוב ||| פסטו עלי גפן עשיר בטעם ירענן את טעמי החג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דגים ממולאים בעשבים (צילום גל בן זאב)

מצרכים

לפסטו עלי גפן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. הכנת פסטו עלי גפן: קוצצים את כל המצרכים יחד ומערבבים עם שמן זית. טיפ: מומלץ לקצוץ במעבד מזון
  3. הכנת הדגים: חולטים את עלי הגפן (של הדגים) במים רותחים 30 שניות ומעבירים למי קרח
  4. חורצים את הדגים בצורה אלכסונית 3-4 פסים
  5. ממלאים את הדגים בפסטו עלי גפן ומורחים אותם בשאר הפסטו
  6. מסדרים פרוסות לימון דקות מעל הדגים
  7. עוטפים את הדגים בעלי הגפן החלוטים ומורחים את הדגים בשמן זית
  8. בסיר שמתאים גם לתנור, בוזקים שמן זית ומחממים על להבה בינונית
  9. מוסיפים שיני שום שלמות, צ'ילי פרוס ומחממים עד שמזהיבים קלות
  10. מוסיפים לסיר את השעועיות ומקפיצים 2 דקות
  11. מניחים את הדגים, מכסים את הסיר במכסה, ומכניסים לתנור ל-15 דקות
  12. מסירים את המכסה וצולים בתנור 5 דקות נוספות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *