חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט קיסר ברוטב אבוקדו וקרוטונים

חקלאי גרנות מציעה לכבוד יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קיץ מרענן של סלט קיסר ||| סלט עם מחית אבוקדו וקרוטונים קל להכנה, טעים ומענג ||| מנה שתתאים לארוחת בוקר או ארוחת ערב, מנת ביניים או כתוספת לארוחה זוגית או משפחתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים (צילום הדס ניצן)

מצרכים (2 מנות)

  • 2 לבבות חסה

לרוטב

לקרוטונים

שלבי הכנה

  1. בעזרת בְּלֶנְדֶּר מוט טוחנים את מצרכי הרוטב: אבוקדו, שום, חומץ, שמן זית, בצל ירוק, קורט מלח ולימון לקבלת רוטב אחיד
  2. הכנת הקרוטונים: בקערית מערבבים את שמן הזית עם שיני השום המעוכות והלימון הפרסי
  3. מברישים את פרוסות הלחם בבלילת השמן ושום
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  5. חותכים את פרוסות הלחם המרוחות בשמן זית-שום, לקוביות
  6. אופים את קוביות הלחם בתנור עד שהן מזהיבות. טיפ: מומלץ להקפיץ את קוביות הלחם בתבנית, מעת לעת כדי שיזהיבו בכל הצדדים
  7. הרכבת הסלט: מפרקים את לבבות החסה על ידי הפרדת העלים
  8. קורעים את העלים לפיסות, כל עלה לכ-3 חלקים ושמים בקערת הגשה
  9. מפזרים על החסה את הקרוטונים, מוזגים מעל את רוטב באבוקדו
  10. מערבבים היטב ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *