חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פריטטה עם עולש Chicoree Frittata

מתכון מפתיע עם ירק בריא שאין לו יחסי ציבור טובים ||| עֹלֶשׁ או צִיקוֹרִיָּה Chikorita או אנדיב Endiv או רדיצ'יו Radicchio ותקראו לירק איך שאתם רוצים ||| פרסמנו כאן מתכוני פריטטה טבעונית וגם מתכון של פריטטה פטריות ותרד והפעם פריטטה קצת אחרת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פריטטה Frittata (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. שוטפים, מייבשים וחותכים לרבעים את העולש והרדיצ'יו
  2. טיפ: משאירים את הגבעול הראשי, כדי שהעלים יישארו יחד
  3. מבשלים את העלים במחבת עם מעט שמן זית וקורט מלח במשך 5 דקות
  4. בקערה גדולה מערבבים את הביצים, חלב, פרמז'ן, פלפל שחור
  5. ממיסים את החמאה במחבת
  6. מעבירים למחבת את בלילת הביצים ומבשלים על להבה קטנה עם מכסה סגור 10-15 דקות
  7. המנה מוכנה כשהיא יציבה גם שמזיזים מעט את המחבת או שהביצה התייצבה על פני השטח
  8. מפזרים פרמזן מעל וסוגרים שוב את המכסה ואת הלהבה ונותנים לפריטטה לנוח מכוסה כמה דקות
  9. מניחים צלחת גדולה על הפריטטה והופכים אותה
  10. מגישים חם או קר עם עולש ורדיצ'יו מעל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Bon Appétit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *