מתכון: מרק פטריות

מרק פטריות מחמם ומנחם לימי החורף ובכלל ||| קל להכנה ועשיר בתוכן גם יחמם וגם ישביע אתכם בלי נקיפות מצפון ||| פטריות דלות בקלוריות אבל עשירות במינרלים ויותר מכך גם משביעות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק פטריות מוקרם (צילום דני בר)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. חותכים כתריסר פרוסות מהפטריות הקטנות ושומרים לשלב הסופי
  2. קוצצים דק את בצלי השאלוט
  3. בסיר עמוק עם שמן זית מטגנים את הבצלים עד שקיפות ומעט הזהבה לפי איך שאוהבים
  4. קוצצים את שאר הפטריות לחתיכות
  5. מוסיפים את הפטריות לבצל
  6. יוצקים על הפטריות והבצל את ציר העוף
  7. מבשלים כ-10 דקות
  8. מעבירים את המרק לבלנדר ומרסקים
  9. מחזירים את המרק מהבלנדר, דרך מסננת חזרה לסיר
  10. מוסיפים לסיר את השמנת, ומבשלים עוד 5-10 דקות
  11. מתקנים טעמים עם מלח ופלפל
  12. קוצצים דק את הפטרוזיליה
  13. במחבת עם שמן זית מטגנים את פרוסות הפטריות שנשמרו בצד
  14. יוצקים את המרק לצלחות הגשה
  15. מפזרים מעל המרק את פרוסות הפטריות ומעט פטרוזיליה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

כתיבת תגובה