חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחם נאן הודי

הפיתה ההודית נקראת נאן Naan והיא מטוגנת ואינה אפויה ||| נאן הולך עם מלאי קופטה Malai Kopta והמתכון כאן… ||| דאל עם נאן הם שילוב הודי קלאסי והמתכון של דאל כאן… ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דאל, צ'פאטי ואורז (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6-8 יחידות)

לטיגון

  • שמן זית
  • 3-4 כפות זעתר ו/או אורגנו טרי קצוץ

אופן הכנה

  1. בקערית מערבבים את השמרים, סוכר ומים עד לקבלת בלילה חלקה
  2. מכסים ומניחים למשך מספר דקות להתפחה
  3. מוסיפים את שמן הזית, יוגורט וביצה, ומערבבים לבלילה חלקה
  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח
  5. מוסיפים את בלילת השמרים והיוגורט בהדרגה לתוך הקמח, תוך כדי ערבוב ולישה
  6. לשים היטב בידיים 3-4 דקות, עד לקבלת בצק אחיד וחלק
  7. מכסים ומשהים להתפחה במשך כשעה וחצי
  8. מחלקים את הבצק ל- 6-8 חלקים
  9. מעצבים כל חלק לכדור בגודל שווה לשאר
  10. מרדדים כל כדור בצק לעיגול (בקוטר של פיתה) בעובי אחיד
  11. יוצקים מעט שמן זית למחבת כבדה על להבה בינונית
  12. מניחים את הנאן במחבת
  13. מוסיפים מעל מעט עלי זעתר או אורגנו טריים קצוצים
  14. ברגע שנוצרות בועות על הנאן, הופכים את הנאן לצדו השני ומטגנים עוד 1-2 דקות
  15. מגישים חם לצד כל תוספת, ממרח ומטבל שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  अपने भोजन का आनंद लें

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *