חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה אבוקדו ופרמז'ן

ספגטי עם רוטב אבוקדו ועוד מצרכים שמשדרגים את המנה והופכים אותה לישראלית ||| בוטנים ועשבי תיבול מרימים את האבוקדו למקום אחר והטעם רק משתפר ועוטף את הספגטי ||| קל להכנה ולא ברור איך לא עשינו את המנה עד כה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה ספגטי עם אבוקדו ופרמז'ן (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

לרוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים את הפסטה ממי הבישול
  2. במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ־ 3 דקות. טיפ: יש לערבב את הבוטנים קלות בזמן הקלייה כדי שלא יישרפו
  3. משאירים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בהגשה
  4. במעבד מזון מערבבים וטוחנים את מצרכי הרוטב לקבלת מחית חלקה
  5. בקערה מערבבים את המחית עם הספגטי
  6. מפזרים על הפסטה בקערת הגשה, פרמז'ן ושארית הבוטנים הקלויים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *