ספגטי עם רוטב אבוקדו ועוד מצרכים שמשדרגים את המנה והופכים אותה לישראלית ||| בוטנים ועשבי תיבול מרימים את האבוקדו למקום אחר והטעם רק משתפר ועוטף את הספגטי ||| קל להכנה ולא ברור איך לא עשינו את המנה עד כה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 400 גרם ספגטי
לרוטב
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 אבוקדו גדול רך
- 3 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כפית קליפת לימון מגורדת
- 50 גרם בוטנים קלופים
- 5 כפות שמן זית
- ½ כוס עלי ריחן (בזיליקום) ואורגנו ללא הגבעולים
להגשה
- 60 גרם פתיתי גבינת פרמז'ן
- 2 כפות בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים את הפסטה ממי הבישול
- במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ־ 3 דקות. טיפ: יש לערבב את הבוטנים קלות בזמן הקלייה כדי שלא יישרפו
- משאירים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בהגשה
- במעבד מזון מערבבים וטוחנים את מצרכי הרוטב לקבלת מחית חלקה
- בקערה מערבבים את המחית עם הספגטי
- מפזרים על הפסטה בקערת הגשה, פרמז'ן ושארית הבוטנים הקלויים ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite