חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט סלק צהוב, בצל ירוק וקשיו קלוי

סלק צהוב שבתהליך ההכנה נוציא ממנו מעט מהמתיקות ונקבל סלט אחר ומיוחד ||| שילוב של סלק עם קשיו קלוי שמקפיץ את המנה למקום אחר ||| שילוב של צבעים וטעמים שכל אחד מגיע ממקום אחר לצלחת אחת צבעונית וטעימה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט סלק צהוב וקשיו (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. קולים את הקשיו במחבת או בתנור
  2. מפזרים את המלח הגס בתבנית ומניחים את הסלק על מצע המלח
  3. מכסים את התבנית
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  5. אופים במשך שעה
  6. מוציאים את הסלק מהתנור
  7. מקלפים את הסלק ופורסים דק דק (עדיף במנדולינה)
  8. מסדרים את פרוסות הסלקים בצלחת הגשה
  9.  מפזרים מעל הסלקים את הקשיו, עירית קצוצה, צ'ילי קצוץ, מלח גס ופלפל שחור גרוס
  10. מערבבים היטב את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
  11. יוצקים את הרוטב מעל הסלט
  12. שדרוג: אפשר להגיש את המנה הזאת גם עם חתיכות גבינה לבנה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *