חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אצבעות פילו במילוי גבינה ותרד

אצבעות בצק פילו עדין ופריך עם מלית עשירה ||| מאפה עשיר בגבינות ים תיכוניות כמו בולגרית, כחושה וקשקבל יעניקו למאפה טעמים עשירים ומגוונים ||| מילוי של ירק כמו תרד או חוביזה מוסיפים גם לטעם ובעיקר לצבע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפה פילו גבינות ותרד (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

למלית

אופן הכנה

  1. הכנת המלית: בקערה מערבבים את הגבינה כחושה, גבינה בולגרית, ביצה אחת, קמח, שמן, תרד ומלח לקבלת תערובת מילוי אחידה
  2. על משטח נקי מניחים דף פילו אחד
  3. מורחים את הפילו במעט שמן
  4. מניחים על דף הפילו עוד דף וגם אותו מורחים בשמן
  5. ממלאים שק זילוף ברבע מכמות המלית
  6. מזלפים לרוחב דף הפילו כמות נכבדה של מלית
  7. מגלגלים לגליל ארוך מהודק
  8. חותכים את גליל הפילו בצורה שווה ל-4 חלקים
  9. חוזרים על שלבים 2-8 עם שאר דפי הפילו
  10. מניחים את אצבעות הפילו על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  11. מורחים את אצבעות הפילו בשמן
  12. מורחים את אצבעות הפילו בביצה טרופה
  13. לפזר מעל אצבעות הפילו שומשום ו/או גרידת קשקבל
  14. לחמם תנור ל- 180 מעלות
  15. לאפות בתנור 20 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *