חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות דבש וחמאת בוטנים

עוגיות שקלי קלות תוכלו להכין לכל סיבה או מסיבה ||| ביסקוויט פתי בר הוא הבסיס אבל חמאת הבוטנים והדבש הם הסוד ||| אפשר להגיש את העוגיות בכל צורה שרוצים ||| אפשר עם אבקת סוכר מעל או בלי ||| אפשר לקשט עם סוכריות צבעוניות או בלי והכל כיד הדמיון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות מרוקאיות בכל צורה או צבע (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים בגודל אפונים. טיפ: אפשר גם לרסק את הביסקוויטים בתוך שקית בעזרת פטיש שניצלים או מערוך
  2. בסיר בינוני על להבה נמוכה ממיסים את החמאה והדבש תוך כדי בחישה
  3. מצרפים את חמאת הבוטנים ופירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת היטב ומעבירים למקרר להתייצבות כשעתיים
  5. חותכים לריבועים, משולשים או כל צורה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *