חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שיפודי כרוב ברוטב טחינה

אחוה, מגישה ליום העצמאות ובכלל, מתכון ססגוני וטעים במיוחד ||| שיפודי כרוב בשני צבעים עם רוטב טחינה עשיר בסגנון אסיאתי ||| השיפודים נצלים על המנגל או בתנור ||| המתכון קל להכנה ומתאים לחגיגה משפחתית על האש, כתוספת וגם כמנה לצמחונים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שיפודי כרוב ברוטב טחינה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 שיפודים)

  • ½ כרוב אדום
  • ½ כרוב לבן
  • ¼ כוס שמן זית

לרוטב טחינה

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור או מנגל, ל-200 מעלות
  2. חותכים את הכרוב האדום והכרוב הלבן לאורכו ולרוחבו לקבלת קוביות
  3. משפדים את קוביות הכרוב על שיפוד ברזל, אדום ולבן לסירוגין
  4. מברישים את קוביות הכרוב המשופדות בשמן זית
  5. מניחים על המנגל או מכניסים לתנור למשך 20 דקות עד ששולי הכרוב נצרבים קלות
  6. הכנת הרוטב: בקערה, מערבבים את מצרכי הרוטב ומוסיפים מים עד לקבלת רוטב במרקם של רוטב טחינה

הגשה

  1. מניחים את שיפודי הכרוב על צלחת הגשה ומזלפים עליהם רוטב טחינה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *