לביבות טופו רכות הן פתרון מעולה כשמתחשק משהו מתוק, מזין וקל להכנה ||| לביבות שאפשר להכין יחד עם הילדים ולהרגיש טוב עם מה ששמים בצלחת ||| לביבות עדינות בטעם, רכות במרקם, ולגמרי גורמות לתחושת פינוק וכל זאת בלי טיגון ובלי סוכר לבן ||| דרך מצוינת לשלב טופו וחלבון בארוחה, לא רק בלי שהילדים ישימו לב, אלא כזו שהם יטרפו בשמחה ויודו לכם על הקינוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 300 גרם טופו רך
- ½1 כוסות חלב אורז לא ממותק
- 4 כפות סוכר חום (אפשר להחליף בסירופ מייפל או סילאן)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 כפות קמח
- 4 כפות קורנפלור
לשימון המחבת
- מעט שמן
אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את הטופו עם חלב האורז עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה
- מעבירים את תערובת הטופו לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה. הערה: אם המרקם סמיך מדי, מוסיפים מעט חלב אורז. אם המרקם נוזלי מדי, מוסיפים עוד קורנפלור
- מחממים מחבת עם מעט שמן
- יוצקים בכל פעם כף מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות ומתרככות
- מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים
- טיפ: אפשר לאחסן את הלביבות בקופסה אטומה ונייר סופג גם ליום למחרת
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…