מתכון: פאד תאי צבעוני

פאד תאי הוא פתרון נהדר לארוחה משפחתית מהירה שמרגישה קצת כמו טייק אווי, אבל בריאה יותר, וזמינה בכל בית ||| אפשר להכין את המנה עם אטריות אורז או כל סוג אטריות שיש במזווה ||| משק ויילר מציע מתכונים בריאים לכל המשפחה בזמן חירום כאשר הילדים בבית והמטבח עובד שעות נוספות ||| מתכון פשוט, מהיר ובריא שאפשר להכין עם הילדים ||| מנה מתאימה גם כארוחת צוהריים וגם כארוחת ערב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאד תאי כרוב וטופו (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

להגשה

  • בוטנים קצוצים (לא חובה)

שלבי הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות ומסננים
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן שומשום. מוסיפים את הטופו ומטגנים עד שהטופו זהוב
  3. מוסיפים את הירקות הקצוצים ומקפיצים 3-4 דקות על להבה גבוהה
  4. מוסיפים את האטריות למחבת
  5. מוסיפים רוטב סויה, סילאן, שום ומיץ לימון לפי הטעם ומערבבים הכול יחד היטב. טועמים ומתקנים תיבול

טיפ: תנו לילדים לבחור את הירקות שהם רוצים להוסיף, ולעזור בקילוף ושטיפה. כך מובטח שיאכלו בכיף

הערה: המנה נשמרת נהדר גם ליום המחרת. אפשר לחמם במחבת או במיקרוגל, או בהקפצה על המחבת.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *