חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידה גבינה וירק

פשטידה עשירה במגוון ירקות והרבה עלים שנותנים לה את צבעה המיוחד ||| גבינה וקישואים הם הבסיס ואליהם מצטרפים כל מה שניתן להעלות על הדעת ||| אין יותר טוב משילוב של סלרי, פטרוזיליה, מנגולד, פטריות וסלרי לקבלת טעם עשיר ובריא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת טונה פרווה (צילום PIXABAY)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגרדים לתוך קערה את הקישואים, סלרי, עלה הסלק והכרוב
  2. מוסיפים את הפטרוזיליה ואח"כ את הגבינה, חלמוני ביצים, פלפל, ג'ינג'ר, רוזמרין, פטריות, קמח וסודה לשתייה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  3. מקציפים היטב את חלבוני הביצים
  4. מוסיפים את הקציפה לתערובת בעדינות בתנועות קיפול
  5. מעבירים התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מקשטים למעלה בפרוסות הזיתים
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  8. מכניסים לתנור לאפיה של כ- 45 דקות או עד הזהבה
  9. מוציאים את הפשטידה בעדינות מהתבנית לצלחת הגשה
  10. מפזרים מעל עלי פטרוזיליה או סלרי לקישוט

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *