חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בורגר צמחוני של ברוקולי וגבינות

מחפשים לפעמים מתכונים קלים ומהירים שעדיין ירגישו חגיגיים ומיוחדים ||| עודד טלמור, שף ומומחה לתזונת קיטו מציע מנה חגיגית קלה להכנה ||| המבורגר ברוקולי וגבינות לצמחונים שאוהבים גיוון טעים ומזין ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בורגר ברוקולי (צילום עודד טלמור)

מצרכים (4 בורגרים)

להגשה

שלבי הכנה

  1. מאדים את פרחי הברוקולי 5-7 דקות עד ריכוך ואח"כ נותנים להם להתקרר מעט
  2. במְעַבֵּד מזון טוחנים את הברוקולי המאודה לקבלת עיסה דקה
  3. בקערה גדולה, מערבבים את עיסת הברוקולי, פירורי קיטו, פרמז'ן, ביצים, חרדל, שום, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל, לקבלת תערובת אחידה ומשולבת היטב
  4. מעצבים את התערובת ל-4 בורגרים שווים, בעובי של 1.5 ס"מ
  5. במחבת גדולה, מחממים את השמן על להבה בינונית
  6. מטגנים את הבורגרים 4-5 דקות מכל צד עד הזהבה
  7. מגישים בתוך לחמניות עם התוספות שאתם אוהבים ורוטב צזיקי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *