חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רול סלמון ואבוקדו

חקלאי גרנות מגישה לרגל הקיץ מתכון קליל ומרענן של רול סלמון ואבוקדו ||| מתכון קל הכנה שמתאים לבילוי קיץ בבית או בטיול או חף הים ||| רול שיתאים היטב גם לאירוח קליל לכל בני המשפחה או חברים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

רול סלמון ואבוקדו (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

למרינדה

להגשה

אופן הכנה

  1. הכנת המרינדה: בקערה מערבבים את הסילאן, שמן זית, חרדל ושום לקבלת בלילה אחידה
  2. מחממים תנור / גריל ל- 180 מעלות
  3. מושחים את פרוסות הסלמון במרינדה וזורים מעט מלח ופלפל
  4. צולים בתנור או בגריל עד שהדג עשוי (15-25 דקות, תלוי בעובי הדג)
  5. חותכים את האבוקדו, גזר, מלפפון, בצל ירוק ואספרגוס חלוט, לרצועות
  6. מכינים דפי האורז על פי הוראות היצרן
  7. פורסים זוג דפי אורז
  8. מסדרים עליהם רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו
  9. מגלגלים ומהדקים היטב
  10. מגישים עם רוטב טריאקי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *