חקלאי גרנות מגישה לרגל הקיץ מתכון קליל ומרענן של רול סלמון ואבוקדו ||| מתכון קל הכנה שמתאים לבילוי קיץ בבית או בטיול או חף הים ||| רול שיתאים היטב גם לאירוח קליל לכל בני המשפחה או חברים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 1 אבוקדו בשל חקלאי גרנות
- 2 נתחי דג סלמון
- 8 דפי אורז
- 2 גזר
- 2 מלפפון
- 1 בצל ירוק
- 2 אספרגוס חלוט
- מלח
- פלפל
למרינדה
להגשה
אופן הכנה
- הכנת המרינדה: בקערה מערבבים את הסילאן, שמן זית, חרדל ושום לקבלת בלילה אחידה
- מחממים תנור / גריל ל- 180 מעלות
- מושחים את פרוסות הסלמון במרינדה וזורים מעט מלח ופלפל
- צולים בתנור או בגריל עד שהדג עשוי (15-25 דקות, תלוי בעובי הדג)
- חותכים את האבוקדו, גזר, מלפפון, בצל ירוק ואספרגוס חלוט, לרצועות
- מכינים דפי האורז על פי הוראות היצרן
- פורסים זוג דפי אורז
- מסדרים עליהם רצועות ירק, פיסות סלמון ופרוסות אבוקדו
- מגלגלים ומהדקים היטב
- מגישים עם רוטב טריאקי
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite