חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק בטטה וג'ינג'ר Creamy Sweet Potato Ginger Soup

מרק ירקות סמיך ועשיר יכול להיות מנה ראשונה מרשימה, קלה ומשתלמת לארוחת ערב אלגנטית ||| מרק מחמם את הלב ואת הקיבה תודות לתיבול והג'ינג'ר בראש ||| מרק שיכול אפילו להיות ארוחת ערב קלה בפני עצמה לצד סלט ולחם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק בטטה וג'ינג'ר (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

לקישוט

  • בוטנים קלויים בדבש, קצוצים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול ועמוק מחממים שמן על להבה בינונית-גבוהה
  2. מוסיפים את הבטטה ובצל ומטגנים, תוך ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, 7-8 דקות עד שהירקות מתחילים להזהיב
  3. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומוסיפים חמאה, סוכר ושום וממשיכים לטגן כ- 10 דקות נוספות עד שכל הירקות מקבלים צבע קרמל עשיר
  4. מוסיפים את הג'ינג'ר, מוסקט ופלפל קאיין וממשיכים לטגן 30-60 שניות עד לעולה ענן ריחני
  5. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה על להבה בינונית-גבוהה. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כ- 10 דקות, שהסיר מכוסה חלקית, עד שהבטטה רכה
  6. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את התבשיל 30-60 שניות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד
  7. מוסיפים את החלב ו/או מים ומערבבים תוך כדי חימום הסיר על להבה בינונית כדי שהתערובת תהיה מרקית, אך סמיכה מספיק כדי לצוף
  8. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל אם צריך
  9. יוצקים לקערות מרק
  10. מקשטים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *