חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק צ'יפוטלה דלעת Pumpkin Chipotle Soup

מרק נפלא ומהיר הכנה שיכול להיות גם מנה עיקרית לצד לחם תירס או בגט ||| מנת נהדרת מהמטבח המקסיקני הישר למטבח שלכם ||| מרק שניתן לקרר לשימוש מאוחר יותר ולחמם בתנור לקראת הגשה ||| מרק עשיר שיכול להיות ארוחה מלאה בצד לחם שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק צ'יפוטלה דלעת (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. מקלפים את הדלעת ומבשלים את הדלעת להתרככות
  2. לאחר התרככות מרסקים את הדלעת לקבלת פירה
  3. מחממים את החמאה בסיר גדול על להבה בינונית
  4. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים כ-3 דקות עד שהקמח הופך לחום זהוב
  5. טורפים פנימה את ציר הירקות ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה
  6. טורפים פנימה את מחית הדלעת עד שלא נשארים גושים
  7. מוסיפים את פלפלי הצ'יפוטלה, שמנת, סופריטו, רוטב ווסטרשייר, מלח ופפריקה
  8. מחזירים לרתיחה
  9. מנמיכים את הלהבה לבינונית-נמוכה ומבשלים במשך 8 דקות עד שמסמיך ומעט במרקם קרם
  10. מגישים חם ומעטרים בשבבי גבינה ועלי כוסברה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *