חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק חזרת אוסטרי Semmelkren-Suppe

חזרת לחם היא אחת מהתוספות הפופולאריות למנת בשר בקר מבושל במטבח האוסטרי ||| הבסיס הוא מלחמניות, מרק בקר והרבה חזרת ||| באזורים מסוימים נהוג לתבל גם בסוכר, אגוז מוסקט ומיץ לימון ||| על מנת לשמר את חריפותה של החזרת מוסיפים אותה ממש בסוף הבישול ||| יש אזורים בהם מתבלים את המנה גם במעט קינמון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק חזרת אוסטרי Semmelkren-Suppe (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

תוספות

  • בשר בקר מבושל או בשר אחר או טופו
  • קרוטונים
  • חזרת מגורדת
  • עירית

שלבי הכנה

  1. בסיר מחממים את החמאה ומוסיפים את הבצל הקצוץ
  2. מטגנים עד להזהבה
  3. חותכים את הלחמניות לקוביות בגודל שווה ומוסיפים אותן לסיר
  4. מטגנים את נתחי הלחמניות עם הבצל עד שכל החמאה ובצל עוטפים את הלחם היטב
  5. מוסיפים את ציר הבקר, שמנת להקצפה וחלב, מניחים להתבשל במשך 20 דקות
  6. מכבים את הלהבה ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה וגרידת החזרת
  7. מתבלים במלח ופלפל

הגשה

  1. מוזגים המרק לצלחות
  2. מכניסים את מנת בשר הבקר לקערת המרק
  3. מקשטים בעירית, קרוטונים ושארית החזרת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *