חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת בננות ואגוזים

עוגה מתוקה עם מעט סוכר והרבה מתיקות טבעית של בננות בשלות ||| עוגה שהיא גם פצצת אנרגיה ובריאות למרות המתיקות ||| בננות ואגוזים הם שילוב רב אנרגיה ותוספי מזון בריאים – שילוב מנצח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת בננה ואגוזים (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (תבנית עגולה 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש-קייק)

לקישוט

  •  1כוס פרוסות בננות או בננות שלמות חצויות לאורך

אופן הכנה

  1. מערבלים בקערת מיקסר את החמאה, סוכר וביצים עד לקבלת תערובת תפוחה
  2. מנמיכים את מהירות המיקסר
  3. מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים, עד לקבלת בצק אחיד
  4. מעבירים לתבנית ומיישרים
  5. מקשטים בפרוסות בננה (או בננות חצויות לאורך)
  6. דוחפים אותן קלות אל תוך עיסת הבצק
  7. מפזרים מעל את הסוכר
  8. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  9. אופים במשך 40-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי ויבש
  10. מוציאים מהתנור ומצננים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *