חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תרד מוקרם עם ביצה וטוסט Cremespinat mit Ei und Brot

מנה חגיגית עם תרד משובח ויש שמחליפים את התרד בעלי חוביזה ||| לפעמים זה יכול להיות ארוחת בוקר אחרת מביצה מטוגנת ||| ביצים עלומות עדינות יותר, והכנתן משתפרת עם הזמן ככל שמתרגילים את הטריק וההוראות שלנו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תרד וביצה עלומה לחג (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. טובלים קצרות את עלי התרד במים רותחים, שוטפים במים קרים כקרח, סוחטים היטב וחותכים לחתיכות קטנות
  2. מקלפים וקוצצים דק את הבצל
  3. מטגנים בסיר את הבצל בחמאה לשקיפות
  4. מוסיפים את התרד, מערבבים קצרות ויוצקים על ציר המרק
  5. מבשלים בעדינות כ- 4 דקות על להבה נמוכה
  6. טוחנים דק את התרד ומתבלים בזהירות לפי הטעם
  7. חותכים לחם לבן למשולשים או רבועים בגודל שווה
  8. מטגנים את הלחם בחמאה עד להזהבה
  9. מרתיחים כ- 2 ליטר מים ומוסיפים את החומץ
  10. מסירים את הסיר מהכיריים
  11. שוברים ביצה לכוס גדולה כשנזהרים לא לשבור את החלמון
  12. מערבבים את המים בסיר נגד כיוון השעון ליצירת מערבולת
  13. תנו לביצה להחליק החוצה מהכוס ממש מעל פני המים כנגד המערבולת שמאיטה את זרימתה. הערה: בשל תנועת המים, החלבון (הלבן של הביצה) סוגר באופן שווה את החלמון
  14. החזירו את הסיר לכיריים והניחו לביצה להתבשל כ- 5 דקות על להבה נמוכה
  15. מרימים את הביצה העלומה מהמים בעזרת כף מחוררת
  16. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים. הערה: עם קצת תרגול, תוכלו לתת לביצים להחליק לתוך המים במרווחים קצרים
  17. בסיר קטן מבשלים את החמאה עד שהיא שקופה ומשחימה קלות בתחתית
  18. מקציפים את השמנת עד לקבלת קרם ומקפלים לתוך התרד המוקרם החם
  19. הרכבת המנה: מסדרים את התרד בצלחת, שמים ביצה עלומה בכל צלחת ויוצקים מעל את החמאה החומה
  20.  מגישים עם הלחם הקלוי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *