לביבות תפוחי אדמה זה נדוש ומוכל לכולם ||| הפעם מתכון ללביבות ירק שיתאימו לכל ימות השנה אבל גם לחנוכה ||| שילוב של בטטה, כרובית וגזר יתנו ללביבות טעם מתקתק משהו שיהיה חביב על כל ילד שפחות אוהב ירקות בצורתן הגולמי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (8 מנות)
- 1 כרובית, שטופה ומפורקת לפלחים
- 2 בטטה בינוניות
- 1 גזר מגורד
- 3 ביצים XL
- 2 כפות פירורי לחם, ניתן מקמח מלא
- 1 כף שמן זית
- מלח
- פלפל
אופן הכנה
- חותכים הבטטות והכרובית לחתיכות גדולות
- מגרדים את הגזר
- מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון, מפעילים עד לקבלת מרקם אחיד. הערה: אין צורך בבישול מקדים של הירקות.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים קציצות לא שטוחות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- אופים בתנור במשך 15 דקות
- מצננים כ-10 דקות לפני ההגשה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון