חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פוקצ’ה גבינות

סיפרנו בעבר את סיפורה של הפוקצ'ה או בוגסטה בקישור זה ֻֻֻ||| הפעם מתכון לפוקצ'ה שאפשר להעשיר אותה עם שלל תוספות שאוהבים ||| אפשר להוסיף עלי תימין, פלחי עגבניות, פרוסות חצילים, זיתים, בצל ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פוקצ'ה מתובלת (צילום הדס ניצן)

מצרכים (3-4 יחידות)

לבצק

לזילוף

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
  3. משמנים תבנית אפייה
  4. מחלקים הבצק ל- 3-4 חלקים
  5. יוצרים פוקצ'ה בצורה וגודל שאוהבים
  6. מעבירים את הפוקצ'ות לתבנית אפייה
  7. מזלפים מעל שמן זית
  8. מפזרים מלח גס
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  10. מכניסים התבנית לתנור למשך 30 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *