סיפרנו בעבר את סיפורה של הפוקצ'ה או בוגסטה בקישור זה ֻֻֻ||| הפעם מתכון לפוקצ'ה שאפשר להעשיר אותה עם שלל תוספות שאוהבים ||| אפשר להוסיף עלי תימין, פלחי עגבניות, פרוסות חצילים, זיתים, בצל ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (3-4 יחידות)
לבצק
- 300 גרם קמח תופח
- 125 גרם גבינה לבנה 5%
- 125 גרם גבינת קןטג' 5%
- 1 ביצה L
- 100 מ"ל חלב 3%
- 40 גרם שמן זית עדין
- 1 כפית מלח
- ½כפית סוכר
לזילוף
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
- משמנים תבנית אפייה
- מחלקים הבצק ל- 3-4 חלקים
- יוצרים פוקצ'ה בצורה וגודל שאוהבים
- מעבירים את הפוקצ'ות לתבנית אפייה
- מזלפים מעל שמן זית
- מפזרים מלח גס
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מכניסים התבנית לתנור למשך 30 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buon Appetito