חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קרוסטיני Crostini

כמו ברוסקטה Bruschetta, כך גם הקרוסטיני מוכרים עוד מימי הביניים, כאשר חקלאים איטלקים אכלו את ארוחותיהם על ידי הנחתם על פרוסות לחם ולא על צלחות ||| קרוסטיני מוגשים לעתים קרובות לצד יין בשלב האפרטיף ||| הקרוסטיני הטוסקני Crostini della Toscana נחשבים למאכל מרכזי בטוסקנה ועשויים עם כבד וטחול אבל גם מבשר על האש, שעועית ופטריות ||| באומבריה Umbria מוגשת ברוסקטה עם רוטב כמהין שחור ואנשובי ||| כל הפרטים והמתכון הצמחוני בהמשך…

קרוסטיני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4-6 מנות)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. קולים את פרוסות הבאגט בתנור שחומם לחום גבוה
  2. מטפטפים על הלחם הקלוי מעט שמן זית
  3. משפשפים את הפרוסות הקלויות, בשיני השום
  4. מורחים את הפרוסות ברוטב הפסטו
  5. מורחים שכבת גבינה לבנה בנדיבות
  6. מפזרים חתיכות זיתים
  7. מניחים פרוסת גבינה צפתית ועליה פרוסת עגבנייה מיובשת
  8. מעטרים בצנובר ובזיליקום קצוץ
  9. מניחים בתבנית אפייה ומחממים בתנור החם במשך 2-3 דקות
  10. מגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito  איטלקית

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *