חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידת עלי סלק וכרישה

פשטידה או פאי עשיר בירקות ירוקים וסלק הוא חגיגה של טעמים וצבע על השולחן ||| שילוב של שלוש סוגי גבינות ושלוש סוגי ירקות בריאים עושה את המנה למנה מזינה ובריאה ||| פאי שאפשר בכל עונות השנה אבל בחג שבועות ישדרג לכם את שולחן האורחים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת עלי סלק וכרישה (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (תבנית 25X18 ס"מ)

לריפוד התבנית

לעיטור

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית
  2. מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד לשקיפות
  3. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומקפיצים ומטגנים 3 דקות לערך
  4. מסירים מהלהבה ומעבירים לקערה רחבה
  5. חותכים את הכרישה המבושלת והסחוטה לפרוסות
  6. מניחים את פרוסות הכרישה בקערה עם הבצל והפטריות
  7. מוסיפים לקערה את עלי הסלק, פטרוזיליה, כוסברה ונענע קצוצים ומערבבים
  8. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים לקבלת בלילה אחידה
  9. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל
  10. משמנים את התבנית בשמן
  11. בוזקים את קמח התירס ופירורי הלחם על התחתית והדפנות המשומנים
  12. מעבירים את בלילת הגבינות והירק אל התבנית ומשטחים לגובה אחיד
  13. מפזרים מעל את גרגרי השומשום
  14. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  15. אופים במשך 45-50 דקות או עד אשר קיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא נקי ויבש

הגשה

מוציאים ומצננים מעט קודם להגשה

מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *