חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פתיתי כרובית עם ירקות וללא גלוטן

מתכון למנה שהיא תחליף מנצח למתכון קוסקוס מקורי ||| גרסה דלת פחמימות וללא גלוטן, עם הרבה טעם ובריאות ||| הכרובית מכילה פחות קלוריות ופחמימות בהשוואה לאורז או תפוח-אדמה, מה שהופך אותה למתאימה למי שמחפש לשמור על תזונה מופחתת קלוריות או דלת פחמימות ||| כרובית ושאר הירקות עשירים בסיבים תזונתיים, החשובים לתהליך העיכול ולתחושת שובע ||| פתיתי כרובית הם פתרון מצוין לדיאטות קטוגניות, פלאוליתיות, ולתזונה דלת פחמימות או קלוריות. בנוסף, הם מתאימים לטבעונים, מכיוון שמדובר במאכל צמחי לחלוטין, ולא מכיל מוצרים מהחי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פתיתי כרובית עם ירקות וללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. מפרקים את פרחי הכרובית ושוטפים היטב
  2. במעבד מזון טוחנים גס את פרחי הכרובית המפורקים לטחינה גסה
  3. במחבת מחממים כף שמן קוקוס, ומטגנים את תערובת הפירורים
  4. מוסיפים למחבת את קוביות הקישואים, רצועות גזר, טבעות בצל, קוביות בטטה, עשבי התיבול והתבלינים, ומערבבים היטב
  5. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 10-12 דקות
  6. סוגרים את הלהבה
  7. בוזקים מעל 2-3 חופני סלט ירוק ומגישים כתוספת חמה דלת פחמימות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *