חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בורקס חציל ומוצרלה

מתכון קל להכנה אבל עשיר בטעמים ים תיכונים ממטבחים שונים ||| שילוב של חציל ממחוזותינו, גבינה בולגרית ומוצרלה איטלקית ||| המתכון הוא עם בצק עלים אבל אפשר גם עם פילו או בצק רגיל ופחות שמן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

בורקס חציל וגבינות (צילום דני בר)

מצרכים (20 יחידות)

  • 1/2 ק"ג בצק עלים מופשר

למילוי

לציפוי

למטבל

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי לקבלת תערובת אחידה
  2. משטחים את הבצק עלים ומרדדים מעט
  3. מחלקים את הבצק לאורכו לארבעה רצועות
  4. מפזרים לאורכה של כל רצועת בצק רבע מהמלית
  5. מגלגלים כל מלבן לרצועה ארוכה ומהודקת כאשר התפר פונה כלפי מטה
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  7. מצפים בביצה טרופה ומפזרים שומשום ו/או פרג
  8. חורצים באלכסון כל רצועה לקבלת חתיכות קטנות
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  10. אופים במשך 30 דקות עד הזהבה

הגשה

מערבבים את מצרכי המטבל ומגישים לצד הכיסונים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *