חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כנאפה דג

שף עלאא אמין דגאישה, של אחוזת אסיינדה ביער מציע מנת דג בהגשה אחרת ומיוחדת ||| מנה של דג נהרות אירופאי עם טוויסט ים תיכוני של שערות קדאיף ||| כנאפה של דג פורל ורוד היא בהחלט חידוש מרענן מידי השף הראשי שהגיע ממר'אר לאחוזת אסיינדה ביער ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים

  • 200 גרם שערות קדאיף
  • 200 גרם סולת דקה
  • 50 גרם שמן זית
  • 50 גרם מחמאה
  • קורט מלח

למילוי

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים את שמן הזית והמחמאה עד המסה ומניחים בצד
  2. מניחים פילה דג פורל ורוד טרי בתבנית אפייה ומפזרים מעל מלח, פלפל, טימין ומיץ לימון סחוט
  3. מחממים תנור ל- 190 מעלות
  4. מכנסים את הדג לתנור למשך 12 דקות ומניחים בצד להתקרר
  5. מפוררים את שערות הקדאיף והסולת יחד
  6. מוסיפים לתערובת מלח ומערבבים ביחד עם שמן הזית והמחמאה שהתקררו בצד עד לקבלת תערובת טובה ורטובה
  7. מסדרים את השערות והסולת במחבת של כנאפה ועושים שכבה ראשונה
  8. לאחר מכן מוסיפים את הדג על השכבה הראשונה
  9. מוסיפים מעל הדג שכבה נוספת של שערות קדאיף
  10. מנמיכים חום התנור ל- 170 מעלות
  11. מכניסים את הכנאפה עם הדג לתנור למשך 10 דקות
  12. הופכים את הכנאפה ואופים עד שהמנה מוכנה
  13. מגישים בתוספת זיגוג טחינה גולמית מעל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *