שף עלאא אמין דגאישה, של אחוזת אסיינדה ביער מציע מנת דג בהגשה אחרת ומיוחדת ||| מנה של דג נהרות אירופאי עם טוויסט ים תיכוני של שערות קדאיף ||| כנאפה של דג פורל ורוד היא בהחלט חידוש מרענן מידי השף הראשי שהגיע ממר'אר לאחוזת אסיינדה ביער ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
למילוי
- 120 גרם דג פורל ורוד
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 1/2 לימון סחוט
- צרור עלה טימין
- 1 כף סילאן
- 1 כף טחינה גולמית
אופן הכנה
- בסיר מחממים את שמן הזית והמחמאה עד המסה ומניחים בצד
- מניחים פילה דג פורל ורוד טרי בתבנית אפייה ומפזרים מעל מלח, פלפל, טימין ומיץ לימון סחוט
- מחממים תנור ל- 190 מעלות
- מכנסים את הדג לתנור למשך 12 דקות ומניחים בצד להתקרר
- מפוררים את שערות הקדאיף והסולת יחד
- מוסיפים לתערובת מלח ומערבבים ביחד עם שמן הזית והמחמאה שהתקררו בצד עד לקבלת תערובת טובה ורטובה
- מסדרים את השערות והסולת במחבת של כנאפה ועושים שכבה ראשונה
- לאחר מכן מוסיפים את הדג על השכבה הראשונה
- מוסיפים מעל הדג שכבה נוספת של שערות קדאיף
- מנמיכים חום התנור ל- 170 מעלות
- מכניסים את הכנאפה עם הדג לתנור למשך 10 דקות
- הופכים את הכנאפה ואופים עד שהמנה מוכנה
- מגישים בתוספת זיגוג טחינה גולמית מעל
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite