חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל לחם חריף

מתכון טעים וקל להכנה, שיעשה שימוש בלחם הישן שנשאר מהסופ"ש או לפני הפסח ||| תבשיל Stew שנהוג להכין לרוב כמנה מתוקה ||| הפעם בחריפות ומליחות שהופכים אותו למנה עיקרית נהדרת ||| עושר טעמים ותבלינים ירענן את הלחם הישן וישדרג אותו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תבשיל לחם (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים את שמן הזית ומביאים את החלב ואת שן השום לרתיחה
  2. לאחר מכן מניחים להתקרר ומוציאים את שן השום
  3. חותכים את הלחם הישן לנתחים או פרוסות
  4. משמנים תבנית בשמן זית ומסדרים בתבנית את הלחם
  5. בקערה מערבבים את הביצים, שמנת מתוקה, חלב שום ועשבי התיבול
  6. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומערבבים לאחידות
  7. יוצקים בזהירות את הבלילה על הלחם
  8. מגרדים דק את הגבינה ומפזרים על התבשיל בתבנית
  9. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  10. אופים כ- 40 דקות

שדרוג: אפשר להוסיף בצל מטוגן מעל.

להגיש לצד סלט ירקות שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *