חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל קְדֵרָה של קינואה ודובדבן

תבשיל קדרה הוא קסרול Casserole ממצרכים פחות שכיחים אבל בריאים ||| תבשיל קדרה קינואה ודובדבן הוא מנה טעימה ובריאה שמשלבת בין חומרי הגלם הבריאים של הקינואה והדובדבן ||| קינואה היא צמח משפחת השיבולים ומכילה כמויות רבות של חלבון, נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים, והיא נחשבת למקור מצוין לחלבון ללא גלוטן ||| דובדבן, מצדו השני, הוא פרי מתוק ומעולה לתבשילים חמים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תבשיל קְדֵרָה קינואה ודובדבן (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. שוטפים את הקינואה במים חמים
  2. מבשלים את הקינואה עם החלב עד לרתיחה
  3. ממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות על להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד
  4. בקערה מקציפים יחד את החמאה, סוכר, חלמון עם גרידת קליפת הלימון וסוכר וניל
  5. מקפלים לתוך קערת הסוכר וחלמונים את דייסת הקינואה המצוננת
  6. במיקסר מקציפים את החלבונים עם סוכר ומלח לקצף יציב
  7. מקפלים את קציפת הביצים לתוך המסה ומוסיפים לתערובת את הדובדבנים
  8. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  9. משמנים תבנית ויוצקים פנימה את התערובת ומשטחים
  10. אופים בתנור כ-35 דקות עד להזהבה

שדרוג: שומרים מעט דובדבנים לקישוט לאחר האפייה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *