חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דלעת אפויה ומתובלת

ניאורה מרטה, דיאטנית קלינית וחלי ממן מציעות מתכון קליל ובריא ||| רכיב תזונה חשוב הנמצא בדלעת ממנו מגיע הצבע הכתום זהו הביטא קרוטן – פיטוכימיקל הנחשב כנוגד חמצון והופך בגוף לוויטמין A שחיוני לשמירה על בריאות העיניים, לחידוש תאי העור וביעילות פעילותה של מערכת החיסון ||| הספיגה של בטא קרוטן בגוף משתפרת בנוכחות שומן על כן חשוב לשלב אכילה של ירקות או פירות כתומים יחד אכילה של מזון שומני ||| כידוע קל לבשל ירקות ממשפחת הדלועיים ובשל תכולת המים שלהם זמן הבישול קצר, הטעם שלהם ניטרלי וניתן להתאימו למגוון של מתכונים מלוחים או מתוקים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מיקס פרוסות דלעת אפויות באדיבות חלי ממן (צילום חלי ממן)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים, כך שהתבלינים יצפו את קוביות הדלעת היטב
  2. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  3. מעבירים לתבנית אפיה
  4. אופים 40-60 דקות, עד שהדלעת שחומה ורכה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *