חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק ליקורדיה איטלקי Licurdia

מרק בצל איטלקי מסורתי של המטבח העממיCicucina poveras  של חבל קלבריה Calabria – השפיץ של המגף האיטלקי ||| הגרסה המסורתית עשויה משילוב של שומן חזיר, קמח, ציר ירקות, מלח, לחם כפרי, גבינת קצ'וקבלו Caciocavallo או גבינת סקמורזה Scamorza, ובצל קלברי טרופיאה המצטיינים במתיקות עדינה וניחוח עז ||| הגרסה שלנו היא צמחונית ומתאימה לכל אחד ואחת במחוזותינו ||| פרוסות הלחם הקלויות מכסות את המרק או לצידו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק ליקורדיה איטלקי (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (4-6 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. מחממים סיר על להבה בינונית
  2. מוסיפים את שמן הזית, ואחריו את הבצל, פתיתי צ'ילי וקורט מלח ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה כ- 15 דקות עד לריכוך הבצל
  3. מוסיפים את גרידת תפוחי האדמה ומערבבים 3-5 דקות
  4. יוצקים פנימה את המים ומבשלים 30 דקות
  5. מתקנים תיבול לפי הטעם במלח ופלפל
  6. מחלקים בין קערות הגשה ומניחים במרק פרוסת לחם קלוי
  7. מגרדים מעל הכל הרבה פיקורינו

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *