מתכון: טווינקיז ביתיים Homemade Twinkies

עוגת ספוג ממולאת בקרם מתוק, שמזוהה עם נוסטלגיה, ילדות, וחטיפים מוכנים מהמדף בארה"ב ||| כשמכינים טווינקיז בבית, זה כבר סיפור אחר: התוצאה יותר רכה, יותר טרייה, ובעיקר – הרבה יותר טבעית ||| במקור, מדובר במוצר תעשייתי עם חיי מדף ארוכים, אבל בגרסה הביתית – זה מאפה עדין ונמס בפה, עם קרם קליל ומפנק שמוגש קר או קפוא ||| טווינקיז תוצרת בית אלה נראים כמו הדבר האמיתי אבל טעימים הרבה יותר ||| הם טובים יותר קרים או קפואים אבל תמיד שווים וטעימים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טווינקיז ביתיים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (25 עוגיות – 5X7 ס"מ כל אחת)

לעוגה

למילוי

  • ½ כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
  • 250 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 5 כוסות סוכר
  • 250 גרם קצפת קפוא, מופשר
  • 1 כפית תמצית וניל

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים ומקמחים שתי תבניות בגודל 25X38 ס"מ
  2. הכנת העוגה: בקערה טורפים את הביצים עד לקבלת בלילה אחידה
  3. מוסיפים את החמאה המומסת, המים, תערובת פודינג, קמח ואבקת אפייה, תוך ערבוב טוב. הערה: הבלילה תהיה סמיכה מאוד.
  4. חלקו את הבלילה בין התבניות המוכנות, וישרו את פני הבצק בתבניות
  5. אופים בתנור החם 15-20 דקות עד שהעוגות מתרוממות חזרה כשלוחצים קלות עליהן עם אצבע או טסטר, והן יוצאות נקיות
  6. קררו את העוגות לחלוטין על רשת צינון
  7. הכנת המלית: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים חמאה, גבינת שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה
  8. ערבבו פנימה את הקצפת המופשרת ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה
  9. מרחו את המלית על גבי שכבת עוגה אחת שהתקררה
  10. הניחו את שכבת העוגה השנייה שהתקררה מעל שכבת הקצפת
  11. חתכו לרצועות ועטפו כל רצועה בניילון נצמד
  12. אחסנו במקפיא והגישו בגודל שאוהבים ישר מהמקפיא

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *