מתכון: טירמיסו לימונענע

פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר – המרכיב הסודי, מציעים מתכון חגיגי ומיוחד לשבועות ||| טירמיסו לימונענע היא עוגת קינוח אוורירית בטעם רענן ומקורי של לימון ונענע, יפיפייה וטעימה במיוחד ||| המתכון קל להכנה, בשימוש משקה לימונים ונענע של פרימור ומתאימה להגשה כקינוח נפלא בארוחת החג להנאת החברים והמשפחה ||| כתבנו בעבר על תולדות הטירימיסו ומתכון להכנת בשקוטים כאן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טירמיסו לימונענע (צילום אולגה טוכשר)

מצרכים (תבנית 22X22 ס"מ)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. הכנת הקרם: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו בלון מקציפים את השמנת מתוקה ואבקת סוכר לקבלת קצפת יציבה
  2. מוסיפים לקצפת את גבינת המסקרפונה וגרידת קליפת הלימון וממשיכים להקציף לקבלת קרם אחיד וסמיך
  3. הרכבת העוגה: טובלים כל בישקוט במשקה קל לימונים ונענע לשתי שניות ומסדרים בשורה בתחתית התבנית (במידת הצורך שוברים את הבישקוטים)
  4. מורחים את הקרם על שכבת הבישקוטים הראשונה
  5. חוזרים פעם נוספת על שלב 3-4 ליצירת שכבה שנייה של העוגה
  6. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של לפחות שעה
  7. מקשטים את העוגה בפלחי לימון מסוכרים, עלי נענע טריים ומגישים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *